dijous, 4 d’octubre del 2012

Anton Krupicka

Ahir per la tarda vaig tenir la oportunitat de conèixer a un dels esportistes mes especials que hi ha actualment en actiu, dins del mon del trail i ultra running, l’Anton Krupicka.
El Krupicka esta per Catalunya perquè dissabte va participar i quedar segon, després del Kilian Jornet, en la Ultra Trail Cavalls del Vent. Es tot un personatge per la seva filosofia de vida, la forma en la que corre i les grans fites que a aconseguit.

També em feia gracia coneixe’l en persona, després d’haver llegit sobre ell en el llibre Nascuts per Córrer del periodista i també runner Christopher McDougall, on explica la vida de “Caballo Blanco” i la seva relació amb els indis Tarahumares que viuen a les Barranques del Cobre, a Mèxic. L’Anton va participar en una cursa amb ells i la seva aparició al llibre es estel·lar. Us el recomano.

Be, en fi, la trobada-conferencia es va fer en una botiga de calçat esportiu a Barcelona, però era un lloc massa petit per l’expectació que el personatge havia despertat en la gent. Va ser una pena perquè no es van poder sentir prou be les seves explicacions sobre material, sobre la cursa de Cavalls i la posterior ronda de preguntes que la gent l’hi podia fer. Llàstima perquè en un altre lloc mes ben preparat, la cosa hagués estat molt mes interessant.
De tota manera, al final, vam poder fer una foto amb ell i felicitar-lo pels seus èxits assolits. També va poder signar un autògraf al Pau, que es el nostre Finisher particular de CdV, però, no vàrem tenir temps de fer-lo Drago. Amb mes estona, el convencem segur.


Una tarda interessant amb una persona única.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada