dimecres, 13 de febrer del 2013

Maleïda Ciàtica


Porto ja deu dies des de que vaig fer la Mitja Marató de Granollers i la maleïda ciàtica encara no m'ha marxat. Es una ciàtica produïda per una hernia discal entre les vertebres L5-S1, que es molt i molt molesta i que no em deixa estar assentat, quasi ni 5 minuts seguits. Es un dolor molt emprenyador que em fa estar de molt mala llet. Ja se que la temporada de running s'ha acabat aquest any i que ara l'única cosa que importa, es recuperar be, per poder tornar a estar operatiu, esportivament parlant, de cara a la primavera. Tots els metges consultats, m'han dit que inflamació baixarà i que desprès, amb una bona recuperació, i controlant be l'hernia, podré tornar a fer esport amb regularitat.
Amb això em quedo.

Però ara per ara, ja signaria perquè em deixes de fer aquest mal tan intens que tinc i que el nervi em permetes fer vida mínimament normal. Amb això ja estaria content, perquè es complicat estar a la feina amb aquest dolor d'esquena i de cames.
No estic fet per fer repòs absolut a casa.

Veure'm com evoluciona aquesta setmana, que començaré, si puc, les sessions de rehabilitació, encara que sense que el nervi s'hagi desinflamat, ens al contrari. Esperem no empitjorar i que els traumatòlegs tinguis raó.

No ho veig gaire clar, però s'ha de ser optimista. No Surrender mes que mai.

3 comentaris:

  1. Molts anims tete, tot passa i jo et cuidare molt

    t estimo

    ResponElimina
  2. Carles, no te agobies, entiendo que es complicado pero cara a futuro sabes que lo que toca ahora es reposo... mucho animo!!!! Un abrazo enorme!!

    ResponElimina
  3. ánimo!! La rehabilitación te irá muy bien y seguro q en breve estarás mejor.

    ResponElimina