dijous, 14 de març de 2013

Marató de Barcelona (fustrada)


Diumenge tenia que ser el gran dia. Diumenge tenia que ser el dia de la culminació de tot l'esforç i entrenaments dels últims 5 mesos. Tenia que ser el punt culminant de la temporada de running i un dels objectius de l'any 2013. Però una lessió no ho ha permès. que l'hi farem.

Recordo les paraules de la gent que hi entén mes que jo, avisant-m'he dels riscos que corria amb un canvi d'habits tan radical, començant un entrenament tan estricte i seguit, allà pel mes d'octubre. El risc de lessió per sobre entrament era possible, però era un risc que estava disposat a córrer, per intentar el sub 3,30 a la Marató de Barcelona. I tot va sortir de conya fins la malaida lessió de finals de Febrer. Resignació.
De tota manera em quedo amb tot el camí recorregut fins a la Mitja de Granollers, amb totes les alegries acumulades i amb la satisfacció personal d'haver-ho intentat i de haver sigut capaç de tenir la constància i la força de completar 4 mesos d'entrenaments (octubre-gener) amb el Jaume Leiva.
Ara per ara, l'unica cosa important es recuperar-se be i ja vindran mes curses i mes competicions. Si la recuperació es idònia, cosa que espero, ja tindre alguna Marató futura (potser NYC) per poder lluitar per aquest sub 3,30. Aquests mesos d'entrenaments m'han donat molta confiança per intentar-ho. Penso sincerament que ho hagués aconseguit, si no m'hagues lesionat.

Per ultim, desitjar tota la sort del mon a tots els Dragons que diumenge sortiran a còrrer pels carrers de Barcelona i espero que tots puguin complir qualsevol quin sigui l'objectiu que s'hagin proposat per la Marató. Penseu que la cursa es el premi a tots els mesos de dura preparació i que el fet de intentar-ho i creuar la línia d'arribada, ja es tot un èxit espectacular, sigui quina sigui la marca assolida. Gaudiu molt dels últims 195 metres, que son brutals.

Us deixo també un vídeo molt xulo del Jaume. Espero que pugui aconseguir el seu objectiu, que no es altre que la mínima pel proper campionat del mon d'atletisme, que es farà a Moscou. Molta sort Jaume. Aquest any si que serà el teu any. T'ho mereixes nanu. No Surrender.
  
                                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada