divendres, 26 d’octubre del 2012

Gracies Xavi. Força Dragons

Aquest mati m’acaben d’encomanar una de les tasques mes maques i excitants que es poden fer, que es presidir els Barcelona Dragons Triathlon Club. Estic molt orgullós i content que la Junta hagi confiat en mi, per un càrrec tan representatiu, alhora que es un repte personal molt engrescador, que intentaré fer tant be com pugui i sàpiga, convençut que entre tots el Club seguirà creixent, format per persones tan extraordinàries com el formen.

Nomes unes petites reflexions que em venen al cap:

Moltes gracies Xavi per la feina feta aquests dos anys. Has estat un Gran President i tot un exemple de positivisme, empenta, actitud, companyonia, en fi, de tots els atributs que us vau fixar amb el Pau, el dia que vàreu fundar el Club. Tu he dit moltes vegades personalment, podeu estar molt orgullosos de la vostre creació, sense vosaltres dos res hagués estat possible i res hagués sigut tan exitós. Et trobarem a faltar, ja ho saps, i molt.

Agrair també a tots els membres de la Junta que hagin votat favorablement per mi i animar-los a seguir treballant com fins ara hem fet. Com diu algú de la Junta: “esto no se para, esto no se para”.

I a tots els socis del Dragons, a seguir com fins ara, fent realitat les paraules del nostre Presi en el seu darrer discurs, encoratjant-nos a seguir sent un Club obert, dialogant, d’amistat i d’esport, de compartir entrenaments, objectius i competicions, sempre amb un somriure i d’una manera totalment amateur, cosa que no treu que no tinguem la màxima competivitat. I sense oblidar mai la nostre vessant solidaria i sense ànim de lucre, per ajudar, dins les nostres possibilitats, a tota la gent mes necessitada de la societat. Això te que estar per sobre de tot i seguirem sent un Club de referencia dins del Triatlo i el Running a Catalunya.

Una abraçada i Força Dragons.




4 comentaris:

  1. Grande el que sale, Grande el que entra! FORÇA DRAGONS!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Y grandes todos los integrantes del equipo....Força Dragons

      Elimina
  2. Carles, no tinc paraules...i em quedo amb la nostra conversa telfónica quan t´informava que eres el nou Presi! Enhorabona, t´ho mereixes i sense cap mena de dubte deixaràs el listó encara més alt!!

    Molta sort i Força Dragons!

    Xavi.

    Joako, merci crack!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Xavi deixar el llistó mes alt que l'has deixat tu, serà una tasca titànica.
      Et trobarem molt a faltar, ja ho saps.
      Aqui tens un AMIC pel que necessitis.
      Una abraçada PRESI

      Elimina