dilluns, 22 d’octubre del 2012

Triatló (frustrada) de Vilanova i Dinar Final Temporada

Aquesta darrera crònica de la temporada de Triatlons serà mes o menys com la primera de la temporada, o sigui, la crònica d’una Triatló no disputada. Quina mala sort acabar la temporada d’una manera capicua, al igual que va començar a Castelldefels, o sigui, amb una anul·lació.

El que passa que aquesta ja es veia a venir amb les previsions meteorològiques del cap de setmana i el que te collons es que l’organització, juntament amb la Federació Catalana de Triatló, no es dignessin ni a enviar un mail a tots els participants, explicant la evident anul·lació del sector del swim (feia dies que es sabia que no es nedaria perquè Protecció Civil ho havia desaconsellat o inclòs, prohibit) i la mes que probable eliminació del bike. O sigui, Triatló totalment amputada en un 66% i els organitzadors sense dir res, fins el mateix diumenge a les 9,00 del mati. Ho vam canviar tot per un running de 10 km, que ni siquiera va arribar a això, perquè la gent que la va fer, va calcular que nomes havien estat 8 km i mig. Un altre mostre mes de que vivim envoltats de mediocritat i sense cap respecte a la gent que ha pagat una inscripció, potser també hotel i despeses de desplaçament, lloguer de material, etc etc.....negoci pur i dur, trist de comprovar que també passa en una proba esportiva. No costava res avisar el dia abans i establir alguna forma de compensació pel preu de les inscripcions, ja sigui tornant, encara que sigui parcialment, els diners, o fent un descompte en la inscripció de l’any vinent. Així de fàcil i senzill, però clar, costa tan fer les coses d’una manera raonable. Be, en fi, a mi ja m’han vist prou un altre cop a la Triatló de Vilanova.

I em sap molt de greu també per la Isa i per la Judith (sobretot), perquè els havia dit que la faria amb elles i em feia molta il·lusió pel debut de la Judith, que després d’insistir moltíssim, s’havia animat, no sense moltes pors, a inscriure’s. Hagués estat divertit. Tindrem que esperar fins l’any vinent.
Nosaltres vam marxar a Sitges a fer un entrenament pel passeig marítim, per fer gana pel dinar posterior del Club de final de temporada.


Tal com dic, sort que després teníem ja muntat, per gentilesa de l’Albert i de la Núria, un dinar a Vilanova mateix, per celebrar tots plegats que acabàvem la temporada de Triatlons. Això si que va ser tot un èxit i va compensar la mala llet que teníem molts pel que havia passat pel mati. Una gran trobada de germanor Dragona, amb la cirereta final d’un fantàstic pastis corporatiu (gracies Nacho) i un discurs llarg i intens del Presi, que juntament amb el Victor i l’Albert, venien de dormir 4 hores, després d’haver acabat dissabte la Ultra Trail del Montsant amb un total de quasi 18 hores de running.....quins cracks....moltes felicitats nois.


En fi, que el que tenia que ser un dia complert d’esport i de festa, es va quedar solament en un dia de festa, però una festa fantàstica que ens va fer oblidar el disgust del mati, entre rialles, anècdotes, projectes, “ardillisme” i un bon dinar, amb uns Gin Tònics finals de premi. Gran trobada d’una gran família.

Bye bye Triatló fins l’any vinent.....Wellcome la temporada de running, que espero sigui divertida, amb els reptes de Granollers i Marató de BCN....o sigui que, NO SURRENDER.

7 comentaris:

  1. L'Any vinent no hi haurà qui et pari!!
    Ara rai que les curses no les anularan.

    Comença el RUNNING

    ResponElimina
    Respostes
    1. I a tu tampoc...tenim 6 mesos per entrenar el swim i ja veuras quina temporada de Tri 2013 que fas.
      Llastima el teu debut frustrat aquest diumenge.

      Però ara tens raó, anem a pams, que toca començar a correr de valent.

      La Behobia ens espera.

      Elimina
  2. Gran final de temporada, brillante!! Ahora más!!!Un abrazo campeon!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias crack....preparate que empieza una temporada de running que sera la ostia.

      Empezaremos por una gran Behobia, ya lo veras.

      Un abrazo

      Elimina
  3. Tete ho has fet molt bé aquesta temporada, et vas estrenar Andorra amb una Olimpica molt dificil i la vas superar sense problema i sen un dels millors i per mi el millor....

    I ara comença el 2013 que si seguexes axins, que tremolin tots perque estaras imperable....

    I el que mes m'agrada es estar el teu costat...

    T estimo molt....i a per el 2013....

    ResponElimina
  4. Segons la meva opinió, la fede de triatló té la sensibilitat cap el triatletes i el seu entorn sota zero. Dona la sensació que l'unic que els preocupa es poder mantindre el chollo.
    Una llista massa llarga de exemples en deu anys de practicar aquest magnífic esport avalen el que dic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó Emili....em va semblar una pressa de pel monumental sense cap respecte vers la gent que ens havíem inscrit.
      Absolutament mal gestionat, i penso que amb mala fe, que es el pitjor.

      Elimina