dissabte, 29 de desembre del 2012

Any 2012....reptes assolits...i seguim


GENER:   L’any va començar amb la Mitja Marató de Sitges i una lesió als cuadriceps a mitja cursa que va fer que tingues que abandonar al km.15 mes o menys. Decepció i resignació.

FEBRER:   La Mitja Marató de Granollers amb un fred polar, no massa preparació desprès de la lesió de Sitges i una MMP assolida, Però amb molt patiment al final i sense gaudir dels últims kilòmetres. Error de voler anar massa ràpid al principi, que vaig pagar al final, perquè em faltaven km. d’entrenament.

MARÇ:   El mes del èxit de l’any. Finisher Marató de Barcelona. Un somni fet realitat, en el mes del meu aniversari (46). Mai hauria imaginat la satisfacció que vaig sentir al creuar la meta...sumada al enterar-me que la Isa també ho havia aconseguit. Al creuar la meta s’oblida automaticament tot el patiment anterior, que a estat molt, sobretot a partir del km.32 (collons que alt que es el famós mur i com costa superar-lo). Abans havia fet la Maratest de Badalona amb bones sensacions, però aribant mes que justet.

ABRIL:   MMP en un 10.000 en la Cursa de Bombers, aconseguit amb l’inercia que portava dels entrenaments de la Marató i per un bon perfil de cursa.

MAIG:   Ha estat el mes de l’Stage dels Dragons a Puigcerdà. Fantàstic, molt ben organitzat i un èxit en tots els sentits. Això es fer Club en majúscules. El primer de molts mes que han de venir en els anys posteriors. Impagables imatges gravades dels entrenaments de transicions (“pero que fas tete”). A part, vaig fer el Trail de Sant Esteve de Palautordera sense fer-me mal al turmell, i primera suspensió (en vindrien mes) per pluja de la temporada, al FastTriatló de Castelldefels. 
 
JUNY:   Mes tranquilet d’entrenaments sense competicions.

JULIOL:   El mes de les triatlons. Primer Sprint a Les Angles amb el mal rollo del neopré i l’striptease a la moto d’aigua. Desprès la Sprint de la Vila, amb un molt bon segment de run i per acabar, debut i Finisher en l’Olimpica (durisima) d’Andorra, amb neopré inclòs i sense males sensacions. Molt bon swim i run. Com sempre, a millorar la bici. Segon èxit de la temporada.

AGOST:   Vacances i Bruce.

SETEMBRE:  Segona anulació de l’any per pluja. El Triatló Olímpic de Gavà es converteix en una triatló Run-Bike-Run, i ens quedem sense poder nadar. De tota manera, molt content pel rendiment. Les cames comencen a funcionar.

OCTUBRE:   Tercera i ultima anulació a la Triatló Sprint de Vilanova. Aquesta vegada no fem res, tot anul·lat. Directes al dinar final de temporada dels Dragons. I quatre dies mes tard, un altre moment important de l’any. Dimissió del Xavi com a President (quina llàstima) i em nomenant nou President del Club. Alegria, orgull i responsabilitat a parts iguals. Començo els entrenaments personalitzats amb el gran Jaume Leiva.

NOVEMBRE:   Mes de running molt intens amb grans carreres a la Cursa de la Amistat (quin bombonet de cursa mes maco), Behobia-Donosti (espectacular ambient, pluja a mars, cap de setmana Dragó intens, i una gran carrera amb molt bon ritme...tot un espectacle que supera el que m’havien explicat) i per acabar la Jean Bouin, fent de llebre, amb la satisfacció que això comporta. I imatges a tv3 en primer plà.

DESEMBRE:   Tanco l’any amb un molt bon Trail del Farell i per sobre de tot, el tercer èxit de l’any, la Mitja Marató de Salou, amb MMP i la satisfacció de veure que els entrenaments del Jaume i la constància estan donant els seus fruits. Això em dona moral i forces per seguir, perquè reconec que els entrenaments son durillos i s’ha de tenir força de voluntat per seguir-los.

FELIÇ ANY NOU A TOTHOM......MOLTA SALUT PER SOBRE DE TOT.....FORÇA DRAGONS

2 comentaris:

  1. Grande tu curriculum... pequeño con lo que te vas a marcar en 2013. Enhorabuena!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Joako...espero poder compartir el maximo posible de competiciones contigo.
      Un abrazo crack

      Elimina