dimarts, 29 de gener del 2013

Mucha Suerte Vic


Dissabte a la nit l'hi vam fer una festa de comiat sorpresa al Victor Borjas, que es el nostre Dragó Mexicà i que, per motius laborals i personals, ens deixa i te que tornar al seu país d'origen, en una decisió que ens va agafar a tots per sorpresa, valgui la redundància.

L'hi varem organitzar un sopar + festa de comiat, i el varem portar fins al lloc on estàvem, totalment enganyat. La seva cara quan va arribar i va trobar una gran representació del Club, va ser un dels moments especials de la festa. Com també ho va ser-ho el moment que l'hi vam entregar una bandera del Club signada per tots els assistents a la festa (amb dedicatòries variades incorporades) i un rellotge de regal, amb l'inscripcció "Dragó per Sempre", que l'hi va donar l'Arnau (el fill del Xaxa).

Me tendre que ir de viaje para estar tan bien acompañado?
El Victor ens va fer un petit discurset ple d'emoció i sentiments, explicant les seves vivències resumides com a Dragó i com a ciutadà barceloní.
Un sopar a peu dret i unes copes posteriors, juntament amb unes rises, anècdotes i histories divertides, van fer que la festa fos tot un èxit.

Nomes em queda dessitjar-l'hi molta sort en aquesta nova etapa que comença de la seva vida. Una etapa que espero estigui plena de salut i èxit, esperant poder retrobar-nos algun dia, en algun país del mon, fent alguna competició, entrenament o prenen un tequila junts.


Mucha suerte Manito. Ha sido un autentico placer compartir Club contigo. La amistad continuara, estoy seguro. Vendremos para la inaguración de los Queretaro Dragons Triathlon Club.

See you on the road.

2 comentaris:

  1. Muchas gracias Carles! Ya sea aquí o allá pero nos veremos de nuevo seguro! Un abrazo muy fuerte!

    ResponElimina